Over deze blog

Verantwoording

De teksten op deze blog zijn geschreven door mij (Fifi Schwarz), tenzij anders vermeld.
Afbeeldingen op deze site heb ik zelf gemaakt, danwel gepubliceerd met toestemming.
Zie ook de fotoverantwoording hieronder.Ik streef ernaar altijd op correcte wijze bronnen te vermelden. Mocht je menen dat dit ergens op deze site niet op de juiste wijze gebeurt, laat het me graag weten.

Fotoverantwoording:
De foto op de homepage is van mijzelf. Ik heb hiervoor dankbaar gebruik gemaakt van een 3D street art afbeelding van Leon Keer. Hij heeft toestemming gegeven deze afbeelding te gebruiken,
Ik kan je van harte aanbevelen zijn werk eens te bekijken, het is echt geweldig!
www.leonkeer.com

Boekenlinks:
Ik haal geregeld publicaties aan en doe mijn best de links actueel te houden. Wanneer ik verwijs naar boeken, geef ik – indien mogelijk – de link naar de webshop YouBeDo, zodat je het boek daar rechtstreeks kunt bestellen. Daar verdien ik zelf geen cent mee; je met je aanschaf zelf een goed doel naar keuze steunen en daar werk ik op deze manier graag aan mee.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedintumblrmail