Ex-libris_Fifi-Schwarz

Hoewel ik ernaar verlang om dit jaar weer veel met vrienden en familie af te spreken, culturele uitstapjes te maken, uit eten te gaan enzovoort – vermoed ik zomaar dat we voorlopig nog niet van het coronavirus af zijn. Dat betekent dus weer veel tijd thuis doorbrengen. Ofwel: lekker veel boeken lezen. Boeken bieden troost, gezelschap, relativering. Lezen ontspant, verrijkt en daagt uit.

Hieronder houd ik bij welke boeken ik in 2021 lees en welke zinnen daaruit volgens mij het meest treffend iets vertellen over het verhaal, over een personage, de auteur, of het tijdsgewricht waarin ik het lees, of die mij misschien wel het meest raken.

Bekijk ook:
de jaaroverzichten van 2019, 2020 en van 2022 (wordt bijgewerkt)
mijn reflectie op de zin(nen) van 2020
mijn reflectie op de zin(nen) van 2021

en de introductie van #dezinvanhetboek

Meest recente update: 30 december 2021

#DeZinVanHetBoek 2021
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblrmail
Getagd op:                                        

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.